Sandra smršavila 6kg

Sandra smršavila 5.4kg

Objavljeno: 10. studenog 2014 | Od: admin | Antonija i Sandra - mršavljenje

[ISKUSTVA] MALI OSVRT NA PROTEKLA 23 DANA MOJE POSEBNE PREHRANE
Moram priznati da ni danas nakon 23 dana ‘posebne prehrane’ i borbom s viškom kilograma moj početni entuzijazam nije splasnuo. 
Krenula sam sa 82,7 kg, a danas imam 5,4 kg manje. Ono što je najvažnije od svega je to da niti jedan dan nisam osjetila glad, slabost ili bezvoljnost što mi se u prijašnjim dijetama redovito dešavalo. Cijeli dan sam puna energije što mogu zahvaliti i kombinaciji čajeva i dobro osmišljenim obrocima i međuobrocima. Redovito vježbam što je dodatno popravilo moje zdravstveno stanje s bolnim leđima i glavoboljama. Naravno da sve to ne bih mogla bez ljubaznog osoblja Sapro Slimming Clinic u čijim tretmanima uživam. Oni mi dodatno pomažu kako bi rezultat kod mršavljenja bio još bolji, a tamo se i osjećam kao kod kuće. Svakog dana vidim sama kako napredujem i kako se moje tijelo zateže i stanjuje…što je vrlo lijep osjećaj.
Obroke planiram dan unaprijed, redovito kuham i ne odričem se puno svega osim što sam se oprostila sa slatkišima i krumpirom…za kojima je nestala potreba i želja.
Za sada ide sve po planu…..do slijedećeg javljanja…..čuvajte zdravlje i pazite na prehranu 
Sandra

Sviđa vam se članak? Podjelite ga!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>