Radijalna endodermna terapija (RDT)

Radijalna endodermna terapija (RDT)

Objavljeno: 6. travnja 2014 | Od: dr.med.vet Vlaho Šapro | Tretmani za mršavljenje

Radijalna endodermna terapija (RDT) je metoda dubinske masaže kožnog i potkožnog tkiva intermitentnim tj. pulsirajućim vakumom. Posebno oblikovanim ventuzama s rotirajućim kuglicama razvlači se i masira tkivo zahvaćano celulitom i masnim naslagama pri čemu se poboljšava i ubrzava prijenos kisika i hranjivih tvari te eliminiraju nagomilane štetne tvari i nusprodukti metabolizma.

RDT terapijom uspostavlja se pravilna cirkulacija i rad limfe, jačaju kapilare i krvne žile, hidratizira se ekstracelularni matriks, oblikuje tijelo, smanjuju se masni jastučići i oteknuća, popravlja se struktura  kolagenih i elastičnih vlakana, poboljšava tonus kože i mišića te se smanjuju kožni nabori i celulit.

Redovitom RDT terapijom značajno se ubrzava metabolizam i sagorijevanje masnoća pa ona predstavlja vrlo bitan segment u tretmanima mršavljenja i eliminaciji celulita.

Predviđeno trajanje tretmana je 30 minuta.

Sviđa vam se članak? Podjelite ga!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>