MRŠAVLJENJE

NA ZDRAV I PRIRODAN NAČIN
GARANCIJA!

TRETMANE NAPLAĆUJEMO SAMO UKOLIKO
POSTIGNETE DOGOVORENE REZULTATE!

Podrška

Podrška

Svima koji kreću u bilo kakve nove izazove itekako je dobro došla prijateljska podrška. Nije lako promjeniti ustaljene navike koje smo godinama ili desetljećima formirali i sada najednom to sve pa makar i malo mjenjati bez prave i iskrene podrške. Eto zato smo mi s Vama i zato Vam mi želimo biti prava i apsolutna podrška za vrijeme ali i nakon što prođete našu fitometaboličku metodu mršavljenja. Mi Vam nećemo samo davati pohvalu na kraju uspješnog tjedna ili imati razumjevanja ako tjedan bude manje uspješan. Od nas ćete dobiti nešto puno dublje, nešto puno konkretnije. Imati ćemo Vas vremena uvijek saslušati i proanalizirati gdje ste pogriješili, odmah predložiti promjene i skupa s Vama proslaviti uspjeh već sljedeći tjedan. Uvijek ćemo imati pozitivan pristup, razumijevanje, odgovor ali i riješenje za sve te male probleme.

U grupnoj podršci u razgovoru s našim klijentima koji su završili program Fitometaboličke metode mršavljenja pa i klijentima koji su skupa s Vama trenutno na programu doznati ćete pregršt korisnih informacija. To je mjesto gdje se razmjenjuju iskustva, recepti, savjeti,spoznaje a mogu Vam biti od itekako velike pomoći i koristi baš u tim trenucima kada vam je najpotrebnije.

Nikada se nemojte ustručavati pitati i zatražiti pomoć jer ćemo zaista rado pomoći a biti ćemo Vam 24 sata dnevno na raspolaganju. Pošaljite upit online, putem telefona ili jednostavno zakažite termin za konzultacije u našem centru.

Što uključuje podrška

1 x tjedno individualni razgovor, analiza i mjerenja

1 x mjesečno grupna podrška i edukativno predavanje

24h svakodnevno on-line i telefonska podrška ( pitanja, savjeti, pomoć )

pristup on-line receptima po fitometaboličkoj metodi mršavljenja.