drneda

Dr.sc. Neda Fleur Janovski

Objavljeno: 13. siječnja 2014 | Od: dr.med.vet Vlaho Šapro | PITAJ STRUCNJAKA

 Dr.sci. Neda Fleur Janovski rođena je u Zagrebu, 12. travnja 1953. godine. Diplomirala je na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu  te magistrirala na Fakultetu informatike u Varaždinu. Doktorirala je komunikologiju na Columbia University, NY. Komunikolog je po zanimanju i vokaciji. Dvadeset dvije je godine radila u PLIVI u Odnosima s javnošću i Korporativnim komunikacijama djelujući na međunarodnim tržištima Velike Britanije, Francuske, Sjedinjenih Američkih Država, Italije, Češke, Poljske i Njemačke. Već deset godina djeluje kao trener poslovnih i komunikacijskih vještina. Održala je više od 300 otvorenih i oko 60 in house seminara na kojima je ukupno sudjelovalo 5015 polaznika.

Unatrag posljednje četiri godine djeluje kao life coache te je orijentirana na primjenu motivacijskih tehnika baziranih na bihejvioralnom pristupu. Na području life coachinga održala je preko 50 radionica čiji je cilj pružiti polaznicima konkretne alate za samomotivaciju i motivaciju. Djeluje i kao komunikacijski terapeut za djecu i odrasle kroz individualne konzultacije. Autor je knjige Kôd uspjeha, član je International Assoation of Coaching, SAD.


Pitajte naš stručni tim!


Sviđa vam se članak? Podjelite ga!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>