MRŠAVLJENJE

NA ZDRAV I PRIRODAN NAČIN
GARANCIJA!

TRETMANE NAPLAĆUJEMO SAMO UKOLIKO
POSTIGNETE DOGOVORENE REZULTATE!

Motivacijski kutak

Kako smršaviti

Motivacija, a posebno samomotivacija važni su za gubitak tjelesne težine gotovo jednako kao i mijenjanje naših prehrambenih navika. Zato što su uistinu dio jedne zajedničke priče.  Sjetite se samo koliko ste puta počinjali dijetu, pa nakon nekoliko dana „posrnuli“ i ponovo se vratili na staro. Što je uzrok tome? Navike – bile dobre ili loše, definiraju nas kao ličnost. One su dio našeg usvojenog ponašanja od djetinjstva i toliko su postale dio nas da vjerujemo kako su one dio naše osobnosti. U procesu gubitka kilograma, promjena navika u prehrani i ponašanju važni su na našem putu do uspjeha. Promjenom navika u prehrani, tjelovježbi, načinu života, odnosu prema samome sebi i drugima – uvelike možete povećati kvalitetu svoga života.

Stoga smo kao dio Fitometaboličkog programa zdravog mršavljenja uključili i grupne radionice čiji je cilj ojačati Vaše samopouzdanje, pomoći Vam da promjene u prehrambenim navikama postanu Vaš stalni stil života te da tako budete zdravi, lijepi i zadovoljni.

Grupne radionice: Namijenjene su svima koji su uključeni u Fitometabolički program zdravog mršavljenja, a njihov je cilj da, kroz rad u grupi, ojačate motivaciju i ustrajete u promjeni prehrambenih navika.

Raspored grupnih radionica: održavaju se svake druge srijede u mjesecu od 19 do 21 sat.

Neda Janovski

Predavanje „JA brand“ d.o.o. : otvoreno je za sve; za Vas koji želite izgubiti na težini mijenjajući svoje navike u ponašanju, kao i za sve ostale koji žele poraditi na svom osobnom razvoju.

Raspored predavanja „JA brand“ d.o.o.: svakog prvog ponedjeljka u mjesecu od 19 do 21 sat.

Voditelj: dr.sc. Neda Fleur Janovski, komunikolog

Dođite!