MRŠAVLJENJE

NA ZDRAV I PRIRODAN NAČIN
GARANCIJA!

TRETMANE NAPLAĆUJEMO SAMO UKOLIKO
POSTIGNETE DOGOVORENE REZULTATE!

Članstvo

ČLANSTVO U SAPRO SLIMMING KLUBU

   Članstvom u Sapro slimming klubu predstavit će Vam zaista veliku prekretnicu u životu.  Želja nam je, ali i cilj, da se Vi kao članovi Sapro slimming kluba na našim druženjima osjećate prije svega ugodno i dobrodošlo. Na našim druženjima i edukativnim predavanjima novim članovima približit ćemo i detaljno objasniti našu fitometaboličku metodu mršavljenja i način pravilne i zdrave prehrane. Također ćete saznati koliku snagu ima ljekovito bilje i kako ono zapravo pomaže da dođete do svoje željene težine. Naučiti ćemo Vas kakva i kolika treba biti tjelesna aktivnost da bi bili u top formi i osjećali se poletno, a uz to bez imalo muke i prevelikog znoja gubili kilograme. Upoznati ćemo Vas s našom najmodernijom high-tech tehnologijom i tretmanima koji vrlo učinkovito tope kilograme. Na našim mjesečnim druženjima imati ćete prilike upoznati osobe koje su prošle naš program i uspjele izgubiti suvišne kilograme, a njihova iskustva i spoznaje biti će Vam zasigurno od velike koristi i pomoći u postizanju Vašega cilja. Svim našim članovima koji su prošli fitometaboličku metodu mršavljenja i već su puno toga naučili i usvojili pružiti ćemo pregršt novih i važnih informacija te biti im i dalje podrška kako bi nastavili s gubljenjem kilograma ili trajno održali željenu težinu.

Nestrpljivo Vas očekujemo i radujemo se našim zajedničkim druženjima. 

 

 ČLANSTVO U SAPRO SLIMMING KLUBU UKLJUČUJE

  1. 1 x mjesečno edukativno predavanje o prekomjernoj tjelesnoj težini
  2. Tretmane mršavljenja i uklanjanja celulita po akcijskim cijenama iz programa
  3. 1 x mjesečno mjerenje i analizu tijela
  4. Besplatan on-line pristup receptima iz Fitometaboličke metode mršavljenja
  5. Besplatna on-line podrška i savjeti o mršavljenju
  6. Poklon bon u vrijednosti 50kn iskoristiv za bilo koji tretman iz naše ponude

 

KAKO POSTATI ČLANOM SAPRO SLIMMING KLUBA

Našim članom se postaje nakon što krenete na jedan od naših programa bilo on-line putem ili jednostavno dolaskom na tretmane unutar našega centra te uplatite članarinu u iznosu 50kn mjesečno pri čemu od nas dobivate poklon bon (u vrijednosti 50kn) iskoristiv za bilo koji tretman iz naše ponude.

Ugovor se sklapa na rok od 3 do maksimalno 12 mjeseci i moguće ga je produžiti.Uplatu možete uplatiti direktno u našem centru ili putem opće uplatnice na naš žiro račun po priloženom obrascu.