MRŠAVLJENJE

NA ZDRAV I PRIRODAN NAČIN
GARANCIJA!

TRETMANE NAPLAĆUJEMO SAMO UKOLIKO
POSTIGNETE DOGOVORENE REZULTATE!

Česta pitanja

1. U kojem vremenskom razdoblju mogu smršaviti i koje rezultate mogu očekivati?
Kilograme i centimetre koje želite izgubiti utvrđujemo na prvom besplatnom pregledu i konzultacijama te zajednički dogovaramo strategiju i plan individualnog programa s kojim ćete postići željene i očekivane rezultate.Ako ste zaista odlučili smršaviti mi vam garantiramo da to zaista i hoćete.Našom fitometaboličkom metodom mršavjenja by Šapro Slimming Clinic mršavite zdravo,postepeno i ciljano, u prosjeku 5-7kg mjesečno i gubite u prosjeku 5-15 cm na kritičnim zonama. Ovakav gubitak kilograma i centimetara je optimalan i ne remeti normalno funkcioniranje našeg organizma
2. Moram li tijekom programa biti na strogoj dijeti?
Metoda mršavljenja i uklanjanja celulita by Šapro slimming clinic temelji se na zdravom načinu prehrane u kojem jedete redovite obroke ne izbacujići niti jedan nutrient. Učimo vas jesti zdravije i kvalitenije namirnice, koje vam daju potrebnu energiju, a ne debljaju.Našim načinom prehrane niste gladni, nemate impulzivne potrebe za slatkišima ili slanim grickalicama jer vam se reguliraju probavni hormoni i dovode u balans.Mi ni u kom slučaju ne zastupamo niskokalorične (hipokalorijske dijete)jer se kod njih redovito događa neželjeni paradoks tzv.yo-yo efekt tako da osobe nakon takvih dijeta vrlo brzo povrate izgubljene kilograme, a masne stanice im i dalje ostaju iste.Nasuprot tomu našim programom prehrane mršavite zdravo, bez gladovanja i gubite isključivo masno tkivo.Tijekom cijelog programa naši osobni terapeuti vas savjetuju i prilagođavaju jelovnik vašim perfomansama kako bi dobili željene i očekivane rezultate.
3. Koliko vremena tjedno moram izdvojiti za tretmane ?
Dolasci u naš centar na tretmane su 2-3x tjedno, a svaki dolazak traje 1,5 do 2 sata.Naravno da je učestalost dolazaka, izbor terapija i tretmana individualan te se prilagođava svakom ponaosob.Ukupno trajanje programa također je individualno i utvrđuje se na prvom besplatnom  pregledu i konzultacijama.
4. Što nakon završetka programa?
Tijekom programa učimo vas kako ćete na zdrav i jednostavan način promjeniti neke loše prehrambene i životne navike te dovesti svoj organizam u hormonalno izbalansirano stanje.Učimo vas i kako ćete dugoročno održati postignute rezultate i ostati u top formi .Upravo stoga jer je naša metoda mršavljenja i oblikovanja tijela by Šapro slimming clinic sveobuhvatna  i kompleksna i objedinjuje :

  • ciljane tretmane
  • fitoaromaterapijske pripravke
  • zdravu prehranu i
  • vježbe kojima pokrećemo usporeni metabolizam, potičemo sagorjevanje viška masnoća i eliminiramo masne naslage sa kritičnih zona
5. Nakon poroda ostao mi je veliki trbuh i višak od desetak kilograma koje sama nikako ne mogu skinuti. Ne mogu ići na hipokalorijske dijete jer sam užasno nervozna kad ne jedem, a mislim da kod mene niti nemaju smisla jer svaki put vrlo brzo nakon dijete sve izgubljene kilograme vratim nazad, a u trbuhu najmanje izgubim.Čitala sam puno o vakumskoj kavitaciji pa me interesira da li bi njome mogla smanjiti trbuh i da li je ona za mene pravi izbor s obzirom da to sve moram uklopiti u svakodnevne obveze?

Vakumska kavitacija najbolji je izbor tretmana kada želimo ciljano ukoniti i smanjiti masne naslage i obujam, a uz to daje vrlo brze i konkretne rezultate jer u samo jednom tretmanu možete izgubiti od 2-5 cm u obujmu.

Potpuno je neagresivna i ne zahtjeva nikakav oporavak tako da ju možete uklopiti u vaše svakodnevne aktivnosti .

Vakumsku kavitaciju kombiniramo i s drugim tretmanima kao što su limfna drenaža, aroma wraping, radio-valovi, razni elektroterapijski tretmani, masaže s ciljem da postignemo što bolje rezultate tretiranog tkiva.

Višak kilograma topit će se zajedno s masnim tkivom uz naš fitometabolički program prehrane u kojem su zastupljeni svi nutrijenti i koji se bazira na redovnim, dobro izbalansiranim obrocima  bez gladovanja koji vašem organizamu vraćaju izgubljenu hormonalnu ravnotežu. Uz prehranu pomoću posebnih fitoaromaterapijskih pripravaka (tinktura, čajeva, sipfova i biljnih prašaka) potičemo usporeni metabolizam i pojačavamo funkciju jetre i žuči te detoksiciramo naš organizam kako od različitih toksina unijetih prehranom tako i od toksina koji se oslobađaju iz masnog tkiva njegovom razgradnjom.

6. Nemam problema s kilogramima, ali se godinama bezuspješno borim sa celulitom na bedrima i stražnjici koji mi je iz godine u godinu sve veći. Radim u uredu i većinu vremana sjedim pa uz celulit imam i jako lošu cirkulaciju jer su mi noge i ruke stalno hladne, a u večernjim satima često mi i natiču. Koristila sam različite preparate, čak sam išla i na anticelulitne masaže, ali mi nisu nešto naročito pomogli.Vjerujem da mi treba nešto puno jače, a bojim se klasične liposukcije.Što mi predlažete i ima li za mene pomoći «bez noža»?
Morate znati da je celulit vrlo delikatan i da je nastao kao posljedica djelovanja više  faktora od loše cirkulacije, usporenog metabolizma, nekretanja, genetike, estrogenih hormona itd. Upravo zato u rješavanju celulita moramo djelovati na više stvari kako bi dobili željeni efekt. Moramo ubrzati usporenu cirkulaciju i mikrocirkulaciju, pokrenuti i pojačati protok limfe kako bi se u konačnici pokrenuo usporeni metabolizam i izmjena hranjivih tvari te otjecanje štetnih tvari iz organizma putem limfnog sustava.

Uz navedeno kombiniramo i više vrsta različitih tretmana kako bi djelovali na sve uzroke nastalog problema. Tako tvrdokorni celulit razbijamo putem ultrazvučne liposukcije (vakumske kavitacije) i radiovalova kojima zaglađujemo neravnine na koži, ”peglamo” narančinu koru i zatežemo mlohavu kožu. Istodobno radimo i dubinske masaže pomoću RDT terapije, limfnu drenažu, specijalne aroma wrapinge i elektro-terapijske tretmane kako bi poboljšali učinak kavitacije i radiovalova te dodatno izdrenirali tretirano tkivo, pospješili lipolizu, potaknuli bazalni metabolizam te tonificirali i zategnuli opuštenu kožu.Tretmani se rade u kurama uz svakodnevnu kućnu njegu anticelulitnim kremama i uljima.

Svakodnevna njega odgovarajućim preparatima vrlo je bitna kako bi održali tonus i elastičnost kože.Vrlo je bitno dugoročno održavanje i poticanje mikrocirkulacije u čemu koristimo eterična ulja čempresa i ružmarina, protuupalna i lipolitička ulja limunskog eukaliptusa i ljekovite kadulje ,eterično ulje iz plodova borovice za regulaciju limfe i izbacivanje toksina te eterično ulje limuna za jačanje stjenki kapilara.

U tretmanu celulita paralelno radimo i detoksikacijske kure posebnim biljnim čajevima i tinkturama kojima intenzivno čistimo i pokrećemo jetru te ubrzavamo metabolizam.