MRŠAVLJENJE

NA ZDRAV I PRIRODAN NAČIN
GARANCIJA!

TRETMANE NAPLAĆUJEMO SAMO UKOLIKO
POSTIGNETE DOGOVORENE REZULTATE!

Besplatne konzultacije i mjerenja

mjerenja

Što vas očekuje na konzultacijama i mjerenjima.

I najduži put počinje prvim korakom pa tako i Vaša odluka da se trajno riješite suvišnih kilograma ili celulita počinje uvodnim anamnestičkim razgovorom i mjerenjem. Naš stručni tim pažljivo će Vas saslušati i zabilježiti sve bitne podatke koji su nam potrebni kako bi Vam izradili individualan i cjelovit program prilagođen isključivo Vašim potrebama i navikama.

U dogovoru s Vama postaviti ćemo ciljeve koje moramo zajednički dostići na obostrano zadovoljstvo. Bitno je da cilj bude realan, a put do njega ostvariv i prvenstveno zdrav što Vam garantira cijeli naš tim sastavljen od respektabilnih stručnjaka iz područja nutricionizma, medicine , aromafitoterapije, kozmetike, kineziologije.

program-mrsavljenja-2Svaki korak na Vašem putu do uspjeha pomno je isplaniran i ima svoju ulogu u postizanju željenoga cilja. Na prvome razgovoru naši stručnjaci objasnit će Vam kako djeluje Fitometabolička metoda mršavljenja te se nemojte iznenaditi kada Vam promijenimo dosadašnje shvaćanje o tome kako se gube suvišni kilogrami. Uvjerit ćete se da za postizanje dobroga i trajnoga rezultata nije uopće potrebno gladovati ili se odreći najfinijih delicija. Zaboravite enormna fizička iscrpljivanja koja su često dovedena do krajnjih granica Vaših mogućnosti jer to zaista nije potrebno.

Fitometabolička metoda mršavljenja nudi Vam potpuno drugačiji koncept mršavljenja. Naš cilj je pokrenuti Vaš usporeni metabolizam tj. ubrzati sagorijevanje kalorija i dovesti cijeli organizam u psiho-fizičku ravnotežu kako bi se organizam sam riješio suvišnih kilograma. Fitometabolička metoda mršavljenja temeljena je na zdravoj izbalansiranoj prehrani, umjerenoj tjelovježbi, tretmanima visoke tehnologije i ljekovitim biljnim pripravcima koji su temelj naše metode i neizostavna karika u postizanju zdravoga i vitkoga tijela.

Na kraju, želimo Vam skrenuti pozornost na činjenicu s kojom se ponosimo i koja je pravi pokazatelj koliko smo sigurni u našu Fitometaboličku metodu mršavljenja. Naime, višegodišnje iskustvo i odlični rezultati koje smo postigli kod svih klijenata ohrabrili su nas daVam za naše programe dajemo 100%-tnu garanciju uspjeha. Tretmane Vam nećemo naplatiti ukoliko niste postigli dogovorene i zadovoljavajuće rezultate. Stoga Vas sada više ništa ne sprječava da nam se slobodno obratite jer s nama možete izgubiti jedino kilograme.

 

program-mrsavljenja-1 program-mrsavljenja-4 program-mrsavljenja-3

 

NARUČITE SE NA BESPLATNE KONZULTACIJE I MJERENJE!