Antonija priča

Antonijina priča

Objavljeno: 10. studenog 2014 | Od: admin | Antonija i Sandra - mršavljenje

Jupiiii…konačno sam pala ispod 70 kilograma, točno 69,5 kg, što je 5.7 kg manje nego prije 23 dana. Nitko sretniji od mene, osjećam se fenomenalno! 
Metabolizam mi se ubrzao i masnoće se tope, što rezultira smanjenjem kilograma i centimetara te mom zadovoljnom osmijehu na licu. Kada vratim vrijeme samo tri tjedna unazad, mislila sam da će sve biti puuuunooo teže, ali prevarila sam se. Ništa mi nije problem…niti vježbati, niti smanjiti obroke, jer u pravilu jedem 5 puta dnevno, a prije sam jela samo 2 puta!
Pijem puuunooo čaja i naravno tri puta tjedno odlazim u Sapro Slimming Clinic na tretmane. Nasmiješene curke su mi objasnile što mogu očekivati od kojeg tretmana i uistinu se pokazalo tako!
Puno lakše ustajem ujutro na posao jer nisam više troma od sjedenja, nevježbanja i sendviča koji su mi bili glavni obrok do večere 
Vratilo mi se samopouzdanje i ne odustajem…idem dalje!
Zahvaljujem se Sapro Slimming Clinic-u na savjetima, podršci i vjeri u mene, bez njih ne bih znala za ovakav bezbolan, a siguran način po moje zdravlje, mršaviti i oblikovati tijelo!

Pusaaa!
Antonija

Sviđa vam se članak? Podjelite ga!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>