Anticelulitna masaža

Anticelulitna masaža

Objavljeno: 4. ožujka 2014 | Od: dr.med.vet Vlaho Šapro | Tretmani za mršavljenje

Anticelulitna Aroma masaža Sapro je vrlo učinkovita metoda u borbi protiv tvrdokornog celulita. Ova anticelulitna masaža podrazumijeva primjenu ciljanih eteričnih i biljnih anticelulitnih ulja koja zbog bogatstva raznovrsnih aktivnih tvari imaju puno jači i dugotrajniji učinak u rješavanju problema celulita nego klasična anticelulitna masaža.

Celulit na nogama

Celulit na nogama je najčešći problem kod većine žena, a javlja se već u pubertetu te u doba najvećih hormonalnih fluktuacija kao što su trudnoća i menopauza. Celulit na nogama lokaliziran je najčašće oko koljena, na bedrima s vanjske strane koji popularno nazivamo “jahače hlače” ili na unutarnjoj strani bedara.

Celulit na rukama

Celulit na rukama češće se javlja kod žena iznad četrdesete godine i nije nužno povezan s debljinom. Na nadlakticama se počinje s godinama taložiti masno tkivo i to neposredno ispod kože pa vremenom zbog pada tonusa kože i lošije mikrocirkulacije celulit postaje sve vidljiviji.

Kako djeluje anticelulitna Aroma masaža Sapro – učinci

Apsorpcijom kroz kožu aktivni sastojci iz eteričnih ulja prenose se krvožilnim i limfnim sustavom do ciljanih mjesta na tijelu zahvaćenih celulitom. Anticelulitna Aroma masaža Sapro započinje otvaranjem limfnih i stimulacijom akupresurnih točka čime se poboljšava limfna drenaža, arterijska i venska cirkulacija, ubrzava metabolizam te potiče sagorijevanje masnih naslaga i celulita. Ovom posebnom tehnikom anticelulitne masaže sa čvrstim masažnim pokretima se vrlo duboko i ciljano djeluje na tvrdokorni celulit. Limfotoničnim eteričnim uljima dodatno snažno pospješujemo limfnu drenažu te ubrzavamo izbacivanje viška tekućine i toksina iz tijela.

Prednosti anticelulitne masaže Sapro

Anticelulitna masaža Sapro je vrlo učinkovita i specifična jer se izvodi s anticelulitnim uljem Progresive A Cell- koje u sebi objedinjuje devet najjačih anticelulitnih esencijalnih ulja te macerat biljke centele, koja se smatra jednom od najjačih biljnih supstanci za regeneraciju kože. Zbog toga ova anticelulitna masaža ima niz prednosti kao što su:

  • brža lipoliza i smanjenje celulita
  • brži dotok kisika i hranjivih tvari
  • poboljšanje cirkulacije i limfne drenaže
  • smanjeno oticanje nogu
  • olakšano izlučivanje viška tekućine i toksina iz tkiva
  • jače djelovanje na eliminaciju celulita zbog aktivnih tvari iz eteričnih ulja

 

CJENIK

TRAJANJE TRETMANA: 30min

Anticelulitna masaža
cijena – 110,00 / 116,60
Anticelulitna masaža 6+1
cijena – 660,00 / 699,60
ukupni popust 110kn
Anticelulitna masaža 10+2
cijena – 1100,00 / 1166,00
ukupni popust 220kn

 

Sviđa vam se članak? Podjelite ga!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>